Bekijk Website Visie op Trustpilot

Neem contact op
Neem contact op

Portfolio


E-Bike Global

Webshop

Om in te spelen op steeds grotere vraag naar online aankopen wilde E-Bike Global hun offline aanbod digitaliseren en nu ook online aanbieden doormiddel van een webshop.

Salsa Brisa

Website

De spontane, enthousiaste en vrolijke uitstraling van Salsa Brisa diende terug te komen in de website. Dit hebben wij doormiddel van een vrolijk kleurenschema dat van het scherm af springt bereik. De foto’s zijn van Salsa Brisa zelf. Hiermee wordt de sfeer en beleving goed overgebracht.

Scratchers

Webshop

Scratchers is een webshop met kattenproducten. Een van de eisen van Scratchers was een koppeling met de leverancier voor zaken zoals; voorraad, product tekst, product foto’s etc. Daarnaast heeft Scratchers een koppeling met een betalingssysteem om betaling voor Nederlandse en Belgische klanten gemakkelijk te maken.

Bent u overtuigd?

Wij gaan graag met u aan de slag om een website of webshop te ontwikkelen die uw doelen realiseert. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Cash & Carry Geleen

Website

Om mee te gaan met het hedendaagse digitale tijdperk wilde Cash & Carry Geleen hun website vernieuwen. Het merk moest goed gerepresenteerd worden en er moest een bestel mogelijkheid op de website komen. Sinds dat de website live is zijn de online bestellingen van Cash & Carry Geleen toegenomen.

Jor’s Car Cleaning

Website

Jor’s Car Cleaning was opzoek naar een simpele één pagina website om hun diensten, informatie en prijzen op weer te geven. Het ontwerp van de website hebben we net zoals de auto’s van hun klanten clean gehouden. Er is gekozen voor een zwart op wit kleurenschema met strakke lijnen.

Neem contact op
Neem contact op